Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat decretul privind campania de încorporări de primăvară

Pe 30.03.2020, pe portalul informațiilor juridice, a fost publicat decretul președintelui rus, Vladimir Putin, privind încorporarea, în perioada aprilie – iulie, a cetățenilor Federației Ruse pentru executarea serviciului militar obligatoriu.

Potrivit documentului, încorporările vor fi efectuate în perioada 01 aprilie – 15 iulie și se vor referi la cetățenii cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, care nu se află în rezervă și au fost recrutați pentru îndeplinirea serviciului militar.

În total, în perioada menționată, vor fi incorporate 135.000 de persoane.

Pe 20 martie, ministrul rus al apărării, Sergehi Șoigu, a declarat că toți cei care vor fi încorporați în această primăvară pentru executarea serviciului militar obligatoriu vor fi testați pentru coronavirus.

“Cei mai mulți recruți vor fi trimiși la trupe în perioada mai-iunie. Înainte de aceasta, toți recruții vor fi testați pentru coronavirus. La trupe vor ajunge numai cetățenii care vor obține rezultate negative în urma testelor”, a precizat Șoigu în cadrul unei ședințe a Colegiului Ministerului Apărării.

“Comisariatele Militare și Punctele de concentrare au primit deja toate ordinele necesare. Comisiile medicale militare au fost întărite cu specialiști și au primit dotări suplimentare”, a spus ministrul.

Potrivit declarațiilor sale, toți recruții sosiți în unitățile militare în timpul campaniei de încorporări de primăvară vor intra în carantină, timp de două săptămâni.

După cum a informat agenția de presă rusă Interfax, anul trecut, în timpul campaniei de încorporări de primăvară, efectivele Forțelor Armate au fost completate cu 135.000 de recruți.

În cadrul campaniei de încorporăti de toamnă, care a început la 01 octombrie 2019, au fost încorporați 132.000 de recruți.

În luna noiembrie 2017, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a stabilit, prin decret, efectivele Forțelor Armate la 1.902.758 de persoane, din care 1.013.628 de militari și restul salariați civili.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s