Complexe de rachete Iskander din sudul Federației Ruse au executat lansări electronice de rachete

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 01.04.2020, subunități aparținând marii unități de rachete din zona Kuban a Armatei 49 arme întrunite a executat lansări electronice de rachete cu complexele de rachete operativ-tactice Iskander.

În cadrul activităților de control asupra perioadei de instrucție de iarnă, marea unitate a executat un marș, pe timp de noapte, pe tehnica din dotare și a desfășurat complexele de rachete în raionul indicat, în teren neamenajat.

Lansările electronice de rachete de instrucție au fost efectuate asupra unor ținte dispuse la distanțe cuprinse între 200 și 300 de kilometri.

Pe lângă lansările electronice de rachete, a mai fost efectuată și schimbarea operativă a raionului de întrebuințare în luptă.

În cadrul activităților de control, militarii Regiunii Militare Sud au susținut, de asemenea, o serie de teste privind pregătirea profesională și de specialitate.

Verificarea de control asupra perioadei de instrucție de iarnă se desfășoară în marile unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud, sub conducerea comandantului Trupelor regiunii, general colonel Aleksandr Dvornikov. În perioada 30 martie – 26 aprilie, vor fi verificate peste 100 de unități militare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de control s-au desfășurat în cadrul Brigăzii 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Trebuie precizat faptul că subunitățile de rachete ale brigăzii au încheiat, recent, desfășurarea unei tabere de instrucție, cu durata de patru săptămâni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s