În cadrul FRMN, a început verificarea de control asupra perioadei de instrucție de iarnă

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a informat că, pe 02.04.2020, în marile unități și unități militare ale flotei dislocate pe teritoriile Peninsulei Crimeea și Ținutului Krasnodar a început verificarea de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

Verificarea se desfășoară sub conducerea comandantului FRMN, viceamiral Igor Osipov.

În cadrul verificării de control vor fi evaluate starea armamentelor și tehnicii militare, disciplina militară și ordinea de drept, calitatea organizării procesului de pregătire pentru luptă și coeziunea subunităților flotei.

Activitățile planificate în cadrul verificării vor dura până pe 19 aprilie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Controlul din cadrul FRMN are loc în cadrul verificării efectuate la nivelul Regiunii Militare Sud.

Aceasta este planificată în perioada 30 martie – 26 aprilie și se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov.

Ca o particularitate, din cauza coronavirusului, în acest an verificarea nu se mai face de către comisii ale Statului major al Regiunii Militare Sud, ci de către comisii locale aparținând organelor de conducere militară ale structurilor operative.

Centralizarea datelor despre rezultatele verificării va fi organizată de către Centrul Regional de Conduce al Regiunii Militare, prin intermediul sistemelor organelor teritoriale.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s