Subunități de rachete antiaeriene ale FRMN au efectuat lansări de rachete în poligonul Opuk din Crimeea

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 07.04.2020, în poligonul intercategorii Opuk din Republica Crimeea, subunități de rachete antiaeriene aparținând corpului de armată al flotei au executat trageri de luptă asupra unor ținte care imitau mijloace de atac aerian ale adversarului convențional.

La trageri au participat echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene Osa și Strela-10, precum și ale complexelor portabile Igla.

În urma apariției mijloacelor de atac aerian în zona de responsabilitate, mijloacele de apărare antiaeriană au descoperit țintele aeriene cu ajutorul stațiilor de radiolocație.

După ce au stabilit tipul și caracteristicile țintelor, operatorii au transmis semnale subunităților de rachete antiaeriene, care au fost desfășurate în sectoarele de tragere.

Militarii dotați cu complexe de rachete antiaeriene portabile Igla au îndeplinit misiuni de pază și apărare a punctelor de comandă și altor obiective de campanie împotriva atacurilor aeriene ale dronelor adversarului convențional, iar echipajele complexelor Osa și Strela-10 au executat trageri asupra unor ținte care imitau mijloacele de atac aerian. În raionul indicat, subunitățile de rachete antiaeriene au ocupat pozițiile de lansare și au adus tehnica în stare de luptă.

Echipajele complexelor de rachete antiaeriene, în condiții de bruiaj radioelectronic al adversarului, au efectuat cercetarea situației aeriene, cu stabilirea operativă a coordonatelor țintelor, după care au executat distrugerea acestora, prin lansări de rachete antiaeriene.

În timpul îndeplinirii misiunilor stabilite, militarii au executat lansări de rachete asupra țintelor care au imitat mijloace de atac aerian ale adversarului convențional, individuale și grupate, la diverse altitudini și la diverse viteze.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la trageri aparțin Regimentului 1096 Rachete Antiaeriene – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

În compunerea regimentului se află 12 complexe de rachete antiaeriene de tip Osa (patru baterii) și o baterie de complexe de rachete antiaeriene portabile de tip Igla.

Începând din 24.03.2020, subunitățile regimentului au participat la o tabără de instrucție, în raioanele cu zboruri intensive ale Aviației navale a FRMN, pe aerodromurile Saki și Kacha.

Complexele de rachete antiaeriene Strela-10 aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol. Brigada este singura mare unitate din Crimeea, care este dotată cu complexe de acest tip.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s