Complexe de rachete Iskander-M au fost aduse din centrul Federației Ruse în Regiunea Astrakhan

Serviciul de presă al Regiunii Militare Centru din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 08.04.2020, că subunități de rachete aparținând marii unități a Armatei 2 arme întrunite, dotate cu complexe de rachete operativ-tactice Iskander-M, au efectuat un marș combinat de aproximativ 1.200 de kilometri din Regiunea Orenburg în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan, pentru desfășurarea unei tabere de instrucție.

Timp de o lună, militarii vor exersa în poligon noile recomandări pentru pregătirea de luptă și vor îndeplini normative pentru amenajarea pozițiilor de start și pentru încărcarea instalațiilor de lansare. De asemenea, subunitățile vor executa antrenamente de dirijare a rachetelor către ținte și vor participa la două exerciții tactice.

La activitățile practice vor participa aproximativ 50 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile deplasate în sudul Federației Ruse pentru exerciții aparțin Brigăzii 92 Rachete – Kamenka (Penza) din cadrul Armatei 2 arme întrunite – Samara a Regiunii Militare Centru.

Este foarte posibil ca, în timpul celor două exerciții tactice, subunitățile să execute lansări reale de rachete Iskander.

Ținând cont de faptul că toată brigada dispune de aproximativ 50 de unități de tehnică militară, probabil că marea unitate a fost adusă integral în poligonul Kapustin Yar.

O brigadă standard de rachete Iskander este structurată în: conducere și stat major, trei divizioane de rachete, un divizion tehnic de rachete, un divizion de deservire și asistență, precum și o baterie de conducere. Fiecare divizion de rachete include două baterii, care dispun de câte două instalații de lansare și două mașini de transport și reîncărcare.

În total, brigada are 12 instalații de lansare 9P78-1, 12 mașini de transport și reîncărcare 9T250, 11 mașini de comandament și stat major 9S552, 14 mașini de asigurare a traiului militarilor, un punct de prelucrare a informațiilor 9S920, o mașină de reglare și deservire tehnică și nouă mașini R-145BM.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s