Subunități de transmisiuni ale FRMN au asigurat comunicațiile în regim de videoconferință, în condiții de campanie

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 08.04.2020, subunități de transmisiuni aparținând corpului de armată al flotei au executat un exercițiu special de asigurare a comunicațiilor în regim de videoconferință, în condiții de campanie, într-un poligon de pregătire pentru luptă din Crimeea.

În timpul exercițiului, militarii au executat un marș în poligon, unde au îndeplinit normative de desfășurare a stațiilor mobile pe baza mașinilor de comandament și stat major, cu trasee de cablu și organizarea de linii de comunicații fără fir, pentru transmiterea de imagini video.

Misiunea de bază a activităților a constat în organizarea și asigurarea unor canale sigure de comunicații video între conducerea exercițiului și comandanții de subunități cu comandamentul și statul major al flotei din orice raion indicat.

De asemenea, transmisioniștii au testat funcționarea tehnicii în regim de videoconferință cu una dintre navele de luptă ale FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Centrului 744 Transmisiuni – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Centrul a fost înființat în anul 2014 și include toate structurile de transmisiuni ale FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s