Nava mică antisubmarin Muromets a FRMN a executat trageri de artilerie în acvatoriul Mării Negre

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.04.2020, echipajul navei mici antisubmarin Muromets a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat trageri de artilerie, într-unul dintre poligoanele de pregătire pentru luptă din acvatoriul Mării Negre.

În cadrul activităților de pregătire pentru luptă, marinarii au executat trageri de artilerie de control asupra unor ținte navale și aeriene.

În calitate de ținte navale au fost folosite ținte remorcate, care imitau navele de luptă ale adversarului convențional. Țintele aeriene au fost reprezentate de bombe luminoase de aviație, lansate de avioane ale Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

De asemenea, echipajele din posturile de artilerie ale navei mici antisubmarin Muromets au executat trageri asupra unor machete ale minelor plutitoare.

În etapa finală a tragerilor, marinarii au exersat algoritmi de acțiune pentru organizarea apărării antiaeriene a navei, în timpul traversării mării, cu întrebuințarea bruiajului radioelectronic.

Tragerile de artilerie au fost executate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Corveta Muromets aparține Grupului 149 Tactic de nave antisubmarin al Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Din compunerea grupului mai fac parte navele similare Aleksandrovets și Suzdalets.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s