În cadrul FRMN, a fost executat un antrenament de ambarcare a tehnicii militare blindate pe o navă de desant

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.04.2020, militari aparținând unor subunități de infanterie marină din compunerea corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) și echipajul unei nave mari de desant au executat un antrenament tactic de specialitate privind încărcarea tehnicii militare blindate pe navă.

În timpul antrenamentului, care s-a desfășurat în Golful Kazacha, nava mare de desant a exersat organizarea comunicațiilor cu punctul de încărcare, deplasarea către litoral și acțiunile practice de ambarcare a tehnicii la bord.

În etapa următoare, efectivele infanteriei marine au executat marș în compunerea coloanei de transportoare blindate BTR-82AM din punctul de dislocare permanentă în raionul indicat și a îndeplinit normative privind încărcarea în nava mare de desant a peste 20 de transportoare blindate.

Antrenamentul s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la antrenament aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Nava mare de desant aparține Brigăzii 97 Nave de Desant – Sevastopol din cadrul Bazai Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Antrenamente de acest gen se desfășoară periodic și au ca scop perfecționarea deprinderilor militarilor în ambarcarea tehnicii militare pe navele de desant, în timpul executării operațiilor de debarcare a desantului maritim.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s