Infanteriștii marini ai FRMN au desfășurat activități de conducere a transportoarelor blindate, în plutire

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 27.04.2020, subunități de infanterie marină din compunerea corpului de armată al flotei au executat un antrenament de coducere și dirijare a transportoarelor blindate BTR-82A, în plutire.

Mecanicii-conductori au desfășurat activități de conducere a mașinilor de luptă în plutire într-un poligon de pregătire pentru luptă al Infanteriei Marine din Golful Kazacha din Sevastopol.

Înaintea activităților practice de conducere, militarii au studiat condițiile de siguranță, au desfășurat antrenamente și au exersat normative de ieșire din transportorul blindat avariat, pe machete speciale de instrucție ale tehnicii.

Pe parcursul activităților, mecanicii-conductori și-au perfecționat deprinderile de conducere a mașinilor de luptă în plutire, de depășire a unor porțiuni de apă cu diverse adâncimi, de manevrare în apă în condiții de trecere limitată, de intrare într-un punct mort artificial de pe suprafața de apă și de ieșire înapoi din acesta, precum și de conducere variabilă a tehnicii pe pământ și pe apă.

La activitățile de pregătire pentru luptă au participat aproape 20 de transportoare blindate.

Anterior, infanteriștii marini ai FRMN au desfășurat un antrenament de ambarcare a tehnicii pe o navă mare de desant.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activitățile de pregătire pentru luptă aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Forțele principale ale brigăzii sunt dislocate chiar în zona Golfului Kazacha din Sevastopol.

Antrenamentul tactic de specialitate privind încărcarea tehnicii militare blindate pe o navă mare de desant a fost executat pe 24.04.2020, tot în zona Golfului Kazacha.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s