Transmisioniștii ruși din Caucazul de Nord au executat un antrenament de comunicații

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 28.05.2020, că transmisioniștii militari din Caucazul de Nord au asigurat comunicații sigure și neîntrerupte între punctele de conducere ale unităților militare și Baza Militară din Abhazia.

“La antrenament au fost întrebuințate aproximativ 400 de unități de tehnică militară, inclusiv complexe moderne Redut-2US, puncte de conducere de transmisiuni, mașini de comandament și stat major, precum R-166 Artek și P-260, stații radioreleu R-419L1, R-419-MP Andromeda-D, module de antenă R-431AM și stații radio R-149AKȘ, stații portabile de comunicații prin satelit Belozer și alte categorii de tehnică de transmisiuni”, se arată în comunicatul de presă.

Peste 500 de specialiști din cadrul Trupelor de Transmisiuni au îndeplinit misiuni de redislocare în secret a tehnicii, de asigurare a comunicațiilor în regim închis de videoconferință sau de realizare a schimbului electronic de date, în condiții de suprimare radio.

În timpul antrenamentului, transmisioniștii militari au verificat funcționarea tehnică a tuturor complexelor și nodurilor de comunicații.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, antrenamentul de comunicații a fost executat în cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol, în subordinea căreia se află Baza Militară 7 – Gudauta din Abhazia.

Trupele de Transmisiuni ale armatei sunt formate din Brigada 66 Conducere – Stavropol și de subunitățile de transmisiuni (conducere) ale marilor unități și unități militare din organică. Brigăzile de infanterie moto ale armatei, inclusiv Baza Militară 7, dispun de batalioane de conducere, în timp ce în celelalte tipuri de brigăzi (artilerie, rachete, rachete antiaeriene, asigurare tehnico-materială) sunt formate baterii sau companii de conducere. În compunerea regimentelor (geniu, protecție RCB) se află plutoane de transmisiuni.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s