În cadrul unei convocări de pregătire, piloții FRMN vor executa salturi cu parașuta

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 05.06.2020, că, în cadrul unei convocări de pregătire pentru desant aerian, pe aerodromul Kacha din apropiere de Sevastopol, piloții Aviației Navale vor executa salturi cu parașuta.

La activitățile de pregătire pentru luptă vor participa aproximativ 30 de militari din compunerea regimentului de asalt și regimentului de aviație mixtă aparținând FRMN.

În cadrul convocării, militarii vor efectua desantarea din elicoptere Mi-8, de la diverse altitudini, simulând desfășurarea de activități pentru părăsirea aeronavei, în urma avarierii acesteia.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Piloții participanți la activitățile de pregătire aparțin Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki și Regimentului 318 Aviație Mixtă – Kacha din cadrul Aviației Navale a FRMN.

Salturile cu parașuta reprezintă un element obligatoriu în pregătirea piloților militari. Acestea au ca scop perfecționarea deprinderilor în executarea acțiunilor specifice unor situații de urgență, care necesită catapultarea din aeronavă.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s