Nave de luptă ale FRMN au executat un exercițiu de apărare antiaeriană în Marea Neagră

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 05.06.2020, în timpul unui exercițiu planificat al forțelor antisubmarin din cadrul marilor unități de nave pentru paza raionului maritim, echipajele navelor mici antisubmarin Kasimov, Muromets și Povorino au executat un antrenament de apărare antiaeriană pe mare.

Potrivit planului exercițiului, după îndeplinirea misiunilor încredințate de căutare a unui submarin, gruparea de atac de nave antisubmarin a luat cursul de întoarcere în punctul de dislocare.

Pe timpul traversării mării, echipajele din posturile de luptă de apărare antiaeriană de pe nave au descoperit avioane ale adversarului convențional, rol jucat de echipajele a două avioane de vânătoare Su-30SM din compunerea Aviației Navale a FRMN.

Pe timpul exercițiului, piloții au primit următoarea misiune: să execute cercetarea unei zone, să descopere pe mare detașamentul de nave și să distrugă țintele cu rachete și bombe de aviație.

Mijloacele de apărare antiaeriană de pe nave au fost aduse în stare de întrebuințare, activând mijloacele de mascare vizuală și radioelectronică.

După clasificarea țintelor și sosirea acestora la distanța convenabilă de lovire, echipajele de apărare antiaeriană au distrus adversarul cu mijloacele de apărare antiaeriană, întrebuințând complexele de rachete antiaeriene Osa și instalațiile de artilerie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Navele mici antisubmarin fac parte din Brigada 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol, din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol, și Brigada 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk, aparținând Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN. Nava mică antisubmarin Muromets provine de la Sevastopol, iar Kasimov și Povorino de la Novorossiysk.

Avioanele Su-30SM aparțin Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din cadrul Aviației Navale a FRMN.

În această săptămână, 37 de nave de luptă și auxiliare ale FRMN desfășoară activități de pregătire pentru luptă în poligoane maritime din Marea Neagră. În timpul acestora, vor fi executate lansări de rachete și trageri de artilerie.

Surse: militarynews.ru, mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s