În Peninsula Crimeea, a început desfășurarea unei tabere de instrucție a subunităților de cercetare ale FRMN

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 09.06.2020, în poligoane din Peninsula Crimeea, a început executarea unei tabere de instrucție, cu participarea unor subunități de cercetare din cadrul corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN).

Timp de o lună, militarii vor desfășura activități practice de pregătire pentru desant, tactică și specială, cu întrebuințarea unor noi categorii de armamente și aparate de zbor fără pilot.

Particularitatea taberei de instrucție va consta în faptul că cercetașii din diverse mari unități și unități ale corpului de armată al FRMN vor desfășura activități în teren necunoscut, cu redislocarea în diverse poligoane.

Militarii vor învăța și vor exersa o serie de misiuni specifice, în special diverse metode de organizare a patrulelor de cercetare, a amburscadelor, precum și de executare a cercetării în luptă și alte modalități de efectuare a cercetării.

Activitățile se vor desfășura în condiții cât mai apropiate de cele de luptă. În timpul convocării, subunitățile vor trebui să acționeze izolat de forțele principale, în spatele dispozitivului adversarului convențional, bazându-se doar pe știința și pe abilitățile proprii.

Un element obligatoriu al pregătirii pentru luptă a cercetașilor va consta în pregătirea pentru desantul aerian, cu executarea de salturi cu parașuta din elicoptere ale Aviației navale a FRMN. Este planificat ca, fiecare militar să desfășoare cel puțin cinci salturi cu parașuta, care vor fi executate în diverse condiții atmosferice, pe timp de zi și de noapte.

La activități vor participa aproximativ 200 de militari și 50 de unități de tehnică militară și specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trupele de cercetare ale Corpului 22 Armată – Simferopol din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN includ, în principal, Brigada 127 Cercetare – Pargolovo.

Pe lângă aceasta, în cadrul Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol și Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe există câte o companie de cercetare.

De asemenea, în structura FRMN se află Punctul 388 Cercetare Maritimă – Sevastopol.

În ceea ce privește tabăra de instrucție, trebuie spus faptul că, de regulă, astfel de activități de pregătire pentru luptă se desfășoară de două ori în timpul unui an de instrucție. Astfel, o primă tabără de instrucție are loc în perioada de instrucție de iarnă, în lunile martie-aprilie, iar cea de-a doua în perioada de instrucție de vară, în lunile august-septembrie.

Faptul că tabăra de instrucție a subunităților de cercetare se desfășoară mai devreme poate indica faptul că acestea au efective formate din militari profesioniști și nu mai este nevoie de reluarea instrucției de la nivel soldat, grupă sau pluton, ca în cazul militarilor în termen.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s