Aviația Strategică a Federației Ruse a executat un exercițiu tactic de zbor cu lansări de rachete de croazieră  

Grupul de asigurare informațională din cadrul Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a anunțat că, pe 30.06.2020, în Regiunea Amur, a fost executat un exercițiu tactic de zbor cu un regiment de aviație din cadrul Aviației cu rază lungă de acțiune, sub conducerea comandantului marii unități, colonel Angrei Malyshev.

La activități au participat peste 10 echipaje ale bombardierelor strategice Tu-95MS și avioanelor-cisternă Il-78.

În timpul exercițiului, piloții Aviației cu rază lungă de acțiune au desfășurat activități de întrebuințare în luptă a mijloacelor de distrugere de aviație împotriva țintelor terestre, într-un poligon din Peninsula Kamchatka, și au îndeplinit misiuni de realimentare în aer.

Realimentarea bombardierelor strategice s-a realizat la altitudini de peste 6.000 de metri, la viteze de peste 550 de kilometri pe oră. Realimentarea în aer reprezintă unul dintre cele mai complexe elemente ale pregătirii de zbor, care permite creșterea semnificativă a razei de acțiune a aeronavelor și îndeplinirea misiunilor, potrivit destinației, la distanțe mari de locul de dislocare permanentă.

Durata zborurilor echipajeleor Aviației cu rază lungă de acțiune a fost de peste opt ore.

Comandantul marii unități de aviație, Andrei Malyshev, a remarcat coeziunea acțiunilor echipajelor, în timpul îndeplinirii misiunilor de zbor.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul unui regiment de aviație de bombardament aparținând Diviziei 326 Aviație de Bombardament – Ukrainka a Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică). Colonelul Andrei Malyshev este comandantul diviziei.

Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video referitor la exercițiu, care poate fi vizualizat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/202063069-j8B6o.html.

În fotografiile postate pe site-ul Ministerului rus al Apărării și în materialul video de pe postul de televiziune au fost identificate bombardierele strategice Tu-95MS cu numerele de bord 21 roșu (număr de înregistrare RF-94207), 06 roșu (număr de înregistrare RF-94180), 51 roșu, 52 roșu și 45 roșu. De asemenea, în materialul video apare avionul-cisternă Il-78 cu numărul de bord 82 albastru și numărul de înregistrare RF-94287.

Surse: mil.ru, militarynews.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s