Lucrările la bordul crucișătorului Moscova al FRMN vor fi încheiate abia în luna august

Purtătorul de cuvânt al Întreprinderii 13 de Reparații Navale din Sevastopol, Serghei Gorbachav, a declarat, pe 06.07.2020, pentru agenția de presă Tass, că specialiștii companiei intenționează ca în luna august să încheie lucrările de întreținere de la bordul navei amiral a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), crucișătorul purtător de rachete Moscova.

“Reparația la doc a crucișătorului Moscova a fost finalizată, specialiștii întreprinderii lucrând cu intensitate ridicată, sub supravegherea constructorului naval senior Dmitry Kotlovsky. Acum, crucișătorul se află la locul său obișnuit de dislocare, iar la bordul acestuia au loc lucrări de întreținere. Lucrările sunt supervizate de reprezentantul întreprinderii din Sevastopol, constructorul naval senior Alexander Gorbachenko”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit datelor prezentate de acesta, încheierea lucrărilor de întreținere de la bordul navei vor fi încheiate în luna august.

Lucrările de reparații pe crucișător au fost începute încă din anul 2018. Vineri, 03 iulie, nava a fost scoasă de la docul Întreprinderii 13 de Reparații Navale.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Din cauza continuării lucrărilor de reparații de la bordul crucișătorului Moscova, calendarul de revenire a acestuia în serviciul de luptă va fi modificat din nou.

Inițial, reprezentanții FRMN au anunțat că, în luna iulie, crucișătorul va desfășura activități de pregătire pe mare, urmând ca, în luna august, nava să înceapă executarea unui marș de lungă durată în Marea Mediterană.

Probabil, deplasarea crucișătorului Moscova în Marea Mediterană va fi amânată pentru luna septembrie, când este planificată și cea mai importantă activitate de pregătire pentru luptă din anul de instrucție 2020, respectiv exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020. Este posibil ca, navele Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană să desfășoare activități de pregătire pentru luptă în apropierea coastelor Siriei, în cadrul exercițiului.

Sursa: flot.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s