Bombardiere de front Su-24M din  sudul Federației Ruse au distrus ținte de la suprafața apei

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.07.2020, în timpul unui exercițiu tactic de zbor, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M aparținând regimentului de aviație dislocat în Regiunea Volgograd au distrus ținte de la suprafața apei.

Coordonatele navelor de luptă, submarinelor și altor ambarcațiuni ale adversarului convențional au fost transmise echipajelor bombardierelor de front de către avioanele de cercetare Su-24MR. Bombardierele de front au efectuat zboruri de luptă cu întrebuințarea de bombe explozive de 120 de kilograme, îndeplinind misiunile încredințate. Bombardamentele au fost efectuate conform coordonatelor țintelor, cu o deviație medie a bombei situată în limitele admise de la cinci la 15 metri.

De asemenea, piloții Regiunii Militare Sud au desfășurat și acțiuni specifice pentru cazul unor defecțiuni înregistrate la echipamentele avioanelor, precum și manevre de evitare a atacurilor avioanelor de vânătoare ale adversarului convențional, în condiții de suprimare radioelectronică.

La exercițiu a participat întreg personalul navigant și tehnic-ingineresc din cadrul regimentului, fiind implicate peste 50 de unități de tehnică de aviație și specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află două escadrile de aviație, dotate cu 12 avioane de bombardament Su-24M și 12 avioane Su-24MR.

Lovirea țintelor de la suprafața apei s-a desfășurat în contextul prezenței în Marea Neagră a Grupării navale permanente a NATO de luptă împotriva minelor marine. Trei nave din cadrul acesteia, aparținând Forțelor Navale ale Greciei, Spaniei și Italiei au intrat în acvatoriul Mării Negre pe 07 iulie.

Pe 11 iulie, au desfășurat activități de distrugere a țintelor navale și bombardiere de front Su-24M și avioane de vânătoare Su-30SM aparținând Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din cadrul Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a Flotei ruse din Marea Neagră.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s