Bombardiere strategice rusești Tu-160 și Tu-95MS au executat lansări de rachete în Regiunea Saratov

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 14.07.2020, echipaje ale bombardierelor strategice aparținând unui regiment al Aviației cu rază lungă de acțiune au executat misiuni de realimentare în aer și lansări de rachete, în timpul unui exercițiu executat în Regiunea Saratov.

“Echipaje ale bombardierelor strategice Tu-160 și Tu-95MS au desfășurat activități de realimentare în aer, la altitudini de peste 6.000 de metri și la viteze de aproximativ 600 de kilometri pe oră. De asemenea, au îndeplinit misiuni de patrulare aeriană într-o zonă indicată, precum și lansări de rachete în poligon”, se arată în comunicatul de presă.

Exercițiul a avut un caracter planificat și a implicat participarea a aproximativ 10 avioane de tip Tu-160, Tu-95MS și Il-78.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul unui regiment de aviație al Diviziei 22 Aviație de Bombardament – Engels (Regiunea Saratov) aparținând Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică), care este comandată de generalul maior Oleg Pchela.

Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video despre exercițiul desfășurat de bombardierele strategice. Acesta poate fi vizualizat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/20207142039-EqSHI.html.

În cadrul materialului a fost identificat bombardierul strategic de tip Tu-160 cu denumirea Ivan Yarygin (număr de bord 04 roșu și număr de înregistrare RF-94112).

Surse: militarynews.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s