Bombardiere Su-24M din sudul Federației Ruse au efectuat zboruri și bombardamente pe timp de noapte

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 15.07.2020, bombardiere de front Su-24M ale regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au efectuat zboruri de instrucție pe timp de noapte.

“Echipaje ale bombardierelor Su-24M au efectuat peste 15 ieșiri/avion pe timp de noapte, cu întrebuințarea de rachete nedirijate și bombe, într-un poligon din Regiunea Astrakhan. În timpul acestora, au fost distruse puncte de comandă și coloane de tehnică militară aparținând adversarului convențional”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, echipajele au desfășurat activități de decolare și de venire la aterizare pe pista luminată și au executat manevre la altitudini reduse, de la 100 la 1.000 de metri. Între elementele exersate de piloți s-au aflat și cele de ducere a luptei aeriene, cu executarea ulterioară de bombardamente asupra unor ținte terestre.

La activități a participat întreg personalul navigant și tehnico-ingineresc din compunerea regimentului, precum și specialiști în asigurare logistică și comunicații.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil că activitățile s-au desfășurat în cadrul exercițiului tactic de zbor început pe 12 iulie la Regimentul 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În prima zi a acestuia, bombardiere Su-24M au lovit ținte maritime de la suprfața apei, în baza coordonatelor primite de la avioane de cercetare Su-24MR.

În compunerea regimentului se află două escadrile de aviație, dotate cu 12 avioane de bombardament Su-24M și 12 avioane Su-24MR.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s