Aviația din sudul Federației Ruse se pregătește pentru redislocarea pe aerodromuri operative, în cadrul verificării inopinate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 17.07.2020, că Aviația Operativ-Tactică se pregătește pentru redislocarea pe aerodromuri operative, în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

Conducerea Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, precum și cea a marilor unități și unități militare din compunerea acesteia au fost trecute la un nivel superior de pregătire pentru luptă. În prezent, are loc întărirea forțelor și mijloacelor aflate în serviciul de luptă, precum și acoperirea celor mai importante obiective cu subunități de apărare antiaeriană.

Acțiunile aviației și apărării antiaeriene sunt controlate în regim de timp real de către Centrul Regional de Conducere al Statului major al Regiunii Militare Sud. Aviația de Vânătoare patrulează permanent spațiul aerian din zonele de frontieră.

La ordinul comandantului suprem al Forțelor Armate, pe 17 iulie, în cadrul  Trupelor Regiunii Militare Sud a început desfășurarea unei verificări inopinate complexe asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

Scopul principal al activității constă în verificare nivelului de pregătire al subunităților de a îndeplini misiuni potrivit destinației, precum și în evaluarea personalului, a tehnicii militare și a gradului de completare a marilor unități și unități militare cu armamente și tehnică militară.

Toate activitățile se desfășoară cu respectarea strictă a măsurilor de securitate sanitară, epidemiologică și ecologică.

Comentariu remnmilitaryblog.com: După alertare și desfășurarea pregătirilor tehnice, avioanele și elicopterele din sudul Federației Ruse vor fi mutate pe alte aerodromuri decât cele de dislocare permanentă.

În zilele următoare, acestea vor îndeplini misiuni practice de pe noile aerodromuri, care vor include, probabil, lansări de rachete în poligoane.

Mijloacele de apărare antiaeriană vor fi scoase în poligoane și vor desfășura misiuni de respingere a unor atacuri aeriene, profitând de multitudinea de avioane și elicoptere ce se vor afla în aer în prerioada următoare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s