Forțele ruse implicate la verificarea inopinată au fost alertate și au fost deplasate în locurile de concentrare a trupelor

Pe 17.07.2020, unitățile și subunitățile militare ruse participante la verificarea inopinată a nivelului de pregătire pentru luptă au fost alertate, au ridicat tehnica de luptă și echipamentele și au executat marșuri în raioanele de concentrare. Navele de luptă au ieșit pe mare și s-au deplasat în raioanele indicate. Aviația a încheiat redislocarea pe aerodromurile operative.

 Regiunea Militară Sud

* În marile unități și unități militare ale Armatei 58 arme întrunite dislocate în Osetia de Nord, Ingușetia și Daghestan se desfășoară verificarea inopinată a nivelului de pregătire pentru luptă.

Efectivele au efectuat activități de trecere la un nivel superior de pregătire pentru luptă, au ridicat armamentul și tehnica și au început efectuarea marșurilor în raioanele de îndeplinire a misiunilor de luptă și instrucție.

În continuare, în poligoanele de arme întrunite, militarii vor îndeplini misiuni tactice, cu executarea tragerilor de luptă.

La verificare participă peste 6.000 de militari și peste 1.500 de unități de tehnică militară și specială.

* Subunități ale Armatei 49 arme întrunite dislocate în Ținutul Stavropol, Ținutul Krasnodar, Republicile Karachaevo-Cerchessia și Adygeea au fost alertate în cadrul verificării inopinate.

Artileriștii, tanchiștii și infanteriștii au îndeplinit un complex de activități, inclusiv alertarea, scoaterea tehnicii de luptă în raionul de formare a coloanelor și au trecut la executarea marșului în mod combinat în raioanele de desfășurare a verificării.

În poligoanele Nikolo-Aleksandrovsky din Ținutul Stavropol și Molkino din zona Kuban, grupurile tactice ale marilor unități vor executa exerciții tactice cu trageri de luptă.

La verificare participă peste 5.000 de militari și peste 1.000 de unități de armament și tehnică militară, inclusiv tancuri T-72B3 și mașini de luptă ale infanteriei BMP-3.

* Marea unitate de infanterie moto din Regiunea Volgograd a fost alertată în cadrul verificării inopinate.

Subunitățile de infanterie moto, tancuri, artilerie, precum și subunități de geniu și protecție RCB au fost trecute la un nivel superior de pregătire pentru luptă, au ridicat armamentul, muniția și au deplasat tehnica în raionul de concentrare.

La activități participă peste 3.000 de militari și peste 1.000 de unități de tehnică militară și specială.

* Flotila din Marea Caspică a fost alertată în cadrul verificării inopinate a nivelului de pregătire pentru luptă.

În prima etapă a verificării, forțele flotilei au fost trecute în stare de pregătire pentru luptă deplină, echipajele navelor au trecut la pregătirea de urgență pentru luptă și marș, subunitățile regimentului de infanterie marină cu tehnica de luptă și specială au executat marș în raioanele de concentrare.

La verificare sunt implicate 35 de nave, inclusiv echipajele navei purtătoare de rachete Tatarstan, a navelor mici purtătoare de rachete și artilerie Astrakhan, Uglici, Volgodonsk, Makhacikhala, dragoarelor, vedetelor de artilerie și navelor auxiliare, precum și peste 1.500 de militari din cadrul flotilei.

Trupele de Desant Aerian

Unități și subunități aparținând marii unități de desant aerian din Novorossiysk au fost alertate și au fost trecute la un nivel superior de pregătire pentru luptă.

După îndeplinirea activităților specifice, personalul și tehnica au ieșit în raioanele de concentrare, au desfășurat punctele de conducere, au asigurat mascarea pozițiilor și au organizat paza acestora.

În timpul activităților practice, vor fi executate antrenamente de comandament și stat major și vor desfășura activități de întărire a coeziunii în luptă.

În total, la verificare participă aproximativ 2.000 de militari, precum și peste 650 de unități de armamente, tehnică militară și specială.

Flota de Nord

Comandantul Flotei de Nord, viceamiral Aleksandr Moiseev, a anunțat că forțe și mijloace ale flotei participă la verificarea inopinată. Potrivit precizărilor sale, în timpul verificării, organele de conducere ale Flotei de Nord vor planifica și vor asigura pregătirea mai multor exerciții și activități de control.

La activități vor participa toate categoriile de forțe ale Flotei de Nord: Forțe Terestre și Trupe de Apărare de Coastă, Forțele Navale, precum și Aviația și Apărarea Antiaeriană.

Flota din Oceanul Pacific

Efective ale marilor unități de infanterie marină din Kamchatka și Ținutul Primorie au fost alertate și deplasate în poligoanele Radygino și Gornostay.

Subunități de rachete de coastă au executat marșuri din locurile de dislocare permanentă și au desfășurat complexele Bal și Bastion în raioanele de poziție.

În conformitate cu misiunile încredințate, pe mare acționează mari unități navale.

În total, la activitățile din cadrul verificării inopinate participă aproape 4.000 de infanteriști marini, mari unități de nave și de rachete de coastă și Aviația navală.

Flota din Marea Baltică

În Regiunea Kaliningrad, în cadrul verificării inopinate au fost alertate și au trecut la îndeplinirea misiunilor de instrucție și luptă subunități din cadrul marii unități de infanterie marină și echipaje din cadrul marii unități de nave de desant.

Verificarea se desfășoară sub conducerea unei comisii a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației ruse. La activități participă peste 600 de militari și peste 70 de unități de tehnică militară și specială.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s