Avioane de asalt Su-25SM3 au executat lansări de rachete în sudul Federației Ruse, în cadrul verificării inopinate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 18.07.2020, piloții ruși din zona Kuban a Ținutului Krasnodar au simulat distrugerea unui aerodrom al adversarului convențional.

“O escadrilă de avioane de asalt Su-25SM3 aparținând regimentului de aviație din Ținutul Krasnodar a distrus obiective de infrastructură ale unui aerodrom al adversarului convențional”, se arată în comunicatul de presă.

În timpul zborurilor, piloții și-au perfecționat deprinderile de întrebuințare a tehnicii de aviație în teren muntos.

În compunerea patrulelor, echipajele avioanelor Su-25SM3 au evoluat la altitudini extrem de mici, depășind sistemul de apărare anitaeriană al adversarului. Într-un poligon de aviație din zona Kuban, echipajele au executat lansări de rachete dirijate, trageri cu puștile de aviație și lansări de bombe de aviație cu corecție.

La activități au participat 10 avioane de asalt modernizate. Lansările practice de rachete s-au desfășurat în cadrul verificării inopinate a nivelului de pregătire al trupelor, care a început pe 17 iulie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele aparțin Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Probabil, regimentul a fost alertat pe 17 iulie, în cadrul verificării inopinate a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor, declanșată la ordinul președintelui rus, Vladimir Putin.

În sudul Federației Ruse, la activitățile din cadrul verificării inopinate participă aproximativ 150 de avioane și elicoptere aparținând marilor unități și unități militare ale  Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

După cum au anunțat reprezentanții ruși, în total, la verificare participă 414 aparate de zbor.

Sursa: militarynews.ru.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s