În timpul verificării inopinate, în sudul Federației Ruse, vor fi executate peste 70 de exerciții și activități de control

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 18.07.2020, că, în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă, vor fi utilizate peste 20 de poligoane, în care vor fi executate peste 70 de exerciții și activități de control.

“La exercițiile tactice din poligoanele de arme întrunite dispuse în Regiunile Federale Sud și Caucazul de Nord, precum și în Osetia de Sud și Abhazia, vor participa subunități de infanterie-moto, tancuri, artilerie, precum și subunități de asigurare tehnico-materială din cadrul marilor unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud”, se arată în comunicatul de presă.

Subunități cu destinație specială (Spetsnaz) vor desfășura activități de distrugere a formațiunilor înarmate ilegale, în urma desantării din elicoptere Mi-8 ale Aviației Forțelor Terestre, în teren muntos-împădurit din zona Kuban, Ținutul Stavropol, Regiunea Rostov și Republica Kabardino-Balkaria.

Subunitățile de Căi Ferate vor construi treceri peste apă în Regiunea Volgograd și în Ținutul Krasnodar, iar infanteriștii marini ai Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică vor executa exerciții tactice de nivel batalion, cu debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat, în Daghestan și în Crimeea.

“În cadrul unui exercițiu tactic, echipajele lansatoarelor multiple de proiectile reactive Tornado-C vor executat trageri practice în poligonul Kapustin Yar”, au precizat reprezentanții Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Potrivit anunțului făcut vineri, 17 iulie, de ministrul rus al Apărării, general de armată Serghei Șoigu, în total, în cadrul verificării inopinate vor fi executate 56 de exerciții la nivel tactic.

Activitățile militare se vor desfășura în 35 de poligoane și câmpuri de instrucție, precum și în 17 poligoane maritime din acvatoriile Mării Negre și Mării Caspice.

La acestea vor participa 149.755 de militari, 26.800 de unități de armamente și tehnică militară, 414 aparate de zbor, precum și 106 nave de luptă și auxiliare.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s