Forțele ruse din Caucazul de Nord desfășoară 11 exerciții tactice la nivel companie, în cadrul verificării inopinate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud a Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 20.07.2020, că, marile unități de infanterie moto dislocate în Cecenia, Daghestan și Osetia de Nord aparținând Armatei 58 arme întrunite desfășoară 11 exerciții tactice cu dublă partidă la nivel companie, în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

“Subunități de infanterie moto ale Regiunii Militare Sud desfășoară exerciții tactice cu dublă partidă în compunerea grupurilor tactice de nivel companie. Acțiunile subunităților de arme întrunite sunt sprijinite de avioane și elicoptere din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit precizărilor reprezentanților regiunii, la misiunile de instrucție și luptă participă și subunități de geniu și de război electronic.

Exercițiile tactice cu trageri de luptă, cu implicarea elicopterelor Aviației Forțelor Terestre, se desfășoară în poligoanele Sernovodsky din Ținutul Stavropol, Tarskoe din Osetia de Nord, Dalny din Daghestan, Alpiysky și Gvardeets din Cecenia. La acestea participă peste 3.500 de militari și aproximativ 450 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Forțele principale ale Armatei 58 arme întrunite din cadrul Regiunii Militare Sud sunt reprezentate de Divizia 42 Infanterie Moto – Khankala din Cecenia, Brigada 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz din Osetia de Nord și Brigada 136 Infanterie Moto – Buinaksk din Daghestan.

La acestea se adaugă și Baza Militară 4 – Tskhinvali din Osetia de Sud, care are statut de brigadă de infanterie moto întărită. Deși informația nu face referire și la această structură, probabil că și în poligoanele bazei sunt în curs de desfășurare activități de pregătire pentru luptă în cadrul verificării inopinate.

Pe timpul verificării inopinate a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor, aflată în curs de desfășurare în perioada 17-21.07.2020, în Regiunea Militară Sud sunt planificate aproximativ 70 de exerciții tactice și tactice de specialitate și acțiuni de control.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s