Nave de luptă ale FRMN au executat trageri de artilerie în cadrul verificării inopinate

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 20.07.2020, că un detașament de nave de luptă a executat trageri de artilerie pe mare, în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

În timpul activităților desfășurate pe mare, o parte din navele FRMN a primit ordin pentru întrebuințarea armamentului împotriva navelor adversarului convențional. Potrivit planului exercițiului tactic, o navă de luptă a adversarului a încercat să distrugă o navă mare de desant a FRMN, care se pregătea de debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat.

Detașamentul de nave al FRMN a fost condus de nava de patrulare Dmitri Rogachev. După primirea ordinului de luptă, aceasta s-a deplasat în raionul în care se afla nava adversarului, cu care a început să desfășoare lupta navală. Tragerile precise executate cu instalațiile de artilerie de la bord au distrus nava adversarului.

În total, la verificarea inopinată participă peste 3.000 de militari și aproximativ 300 de unități de tehnică militară din cadrul FRMN, inclusiv nave de luptă, aparate de zbor, precum și personal și tehnică aparținând corpului de armată.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile principale din cadrul verificării inopinate sunt planificate în Marea Neagră pe 20 iulie.

Cu siguranță acestea vor include o operație de debarcare a desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat. În același timp, este foarte probabilă și executarea de lansări reale de rachete de la bordul navelor de luptă.

Cele mai importante dintre activități se vor desfășura în zona poligonului Opuk din Peninsula Crimeea.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s