Trupele din sudul Federației Ruse au trecut la desfășurarea de activități de control în cadrul verificării inopinate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud a Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 20.07.2020, că trupele regiunii au trecut la desfășurarea de activități de control, în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

La acestea participă aproximativ 700 de subunități din cadrul marilor unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud. În 30 de poligoane din Caucazul de Nord, Regiunile Astrakhan, Volgograd și Rostov, Ținutul Krasnodar și Republica Crimeea, militarii își vor demonstra abilitățile în conducerea mașinilor de luptă blindate, executarea tragerilor cu puști, mitraliere și aruncătoare de mine și vor îndeplini normative de pregătire tactică și tactică de specialitate.

La activități sunt implicate echipaje de tancuri T-90 și T-72B3, transportoare blindate BTR-82A și BMP-3, lansatoare multiple de proiectile reactive Tornado, Grad și Uragan, instalații autopropulsate de artilerie Msta-S, Akatsia și Gvozdik, aruncătoare de mine de mare putere Tiulpan și Malka, precum și altor categorii de tehnică militară și specială. Echipajele complexelor de rachete Iskander-M din Ținuturile Stavropol și Krasnodar vor executa lansări electronice de rachete, individuale și grupate, asupra unor ținte aflate la distanțe diferite.

Verificarea inopinată se va încheia cu executarea a peste 70 de exerciții tactice, tactice de specialitate, la diferite niveluri, și de activități de control.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea inopinată asupra nivelului de pregătire al trupelor din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse se desfășoară în perioada 17-21.07.2020.

La aceasta participă Trupele Regiunilor Militare Sud și Vest, mari unități independente din Regiunea Militară Centru, Trupele de Desant Aerian, precum și Infanteria Marină a Flotei de Nord și Flotei din Oceanul Pacific.

Activitățile militare se desfășoară în peste 35 de poligoane și câmpuri de instrucție, precum și în 17 poligoane maritime din acvatoriile Mării Negre și Mării Caspice.

La activitățile din cadrul verificării sunt implicați 149.755 de militari, 26.800 de unități de armamente și tehnică militară, 414 aparate de zbor, precum și 106 nave de luptă și auxiliare.

În total, în cadrul verificării inopinate, sunt planificate 56 de exerciții la nivel tactic.

Pe 20.07.2020, vor fi desfășurate activitățile principale de control planificate în cadrul verificării inopinate, urmând ca pe 21 iulie acestea să se încheie, iar trupele să înceapă revenirea în cazărmi. În primele două zile ale verificării, trupele participante au fost alertate, au ridicat armamentele și tehnica de luptă și au ieșit în raioanele de concentrare. Ulterior au fost executate marșuri către locurile de desfășurare a activităților de instrucție, unde militarii au amenajat și au asigurat mascarea pozițiilor de luptă. Pe 19 iulie, au fost finalizate pregătirile și s-a trecut la desfășurarea activităților de control în poligoanele terestre și maritime.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s