Complexe de rachete de coastă Bastion și Bal ale FRMN au distrus o navă de suprafață a adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 21.07.2020, cu echipajele complexelor de rachete mobile Bastion și Bal din compunerea marii unități de rachete și artilerie a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a fost executat un exercițiu de distrugere a unei nave de suprafață a adversarului convențional, aflată în acvatoriul Mării Negre.  

Exercițiul s-a desfășurat în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă.

Pe timpul activităților, complexele Bastion și Bal dislocate pe teritoriul Peninsulei Crimeea au executat marșuri în raionul de poziție și au desfășurat algoritmi de acțiune pentru amenajarea genistică și mascarea acestuia.

Echipajele complexelor au descoperit ținta de suprafață, au identificat-o și au început să o escorteze.

În cadrul exercițiului, echipajele au adus complexele de rachete în stare de întrebuințare și au îndeplinit algoritmi de acțiune pentru executarea atacurilor asupra navei adversarului convențional, cu executarea de lansări electronice de rachete.

Rolul navei adversarului convențional a fost jucat de nava de patrulare Pytlivy a FRMN.

În total, la verificarea inopinată participă peste 3.000 de militari și aproximativ 300 de unități de tehnică militară din cadrul FRMN, inclusiv nave de luptă, aparate de zbor, precum și personal și tehnică de luptă aparținând corpului de armată.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Brigăzii 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol aparținând Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

În compunerea brigăzii se află trei divizioane dotate cu complexe de rachete mobile și unul cu complexe staționare. Este vorba despre două divizioane de rachete Bastion, un divizion de rachete Bal și un division (staționar) de rachete Utes.

Exercițiul a fost executat pe fondul exercițiului naval multinațional Sea Breeze-2020, aflat în curs de desfășurare în raioane din nord-vestul Mării Negre.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s