Subunități de rachete și artilerie de coastă ale FRMN vor desfășura un exercițiu în poligonul Zhelezny Rog

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 27.07.2020, că subunități aparținând marii unități de rachete și artilerie de coastă ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) vor desfășura un exercițiu în cadrul taberei de instrucție, care a început în poligonul Zhelezny Rog de pe litoralul caucazian.

Echipajele complexelor mobile de rachete de coastă Bal și Bastion și ale complexelor autopropulsate de artilerie Bereg au efectuat marșuri în compunerea coloanelor de tehnică militară către poligon, unde vor fi executate trageri de luptă.

Tabăra de instrucție a fost începută cu amenajarea și mascarea pozițiilor ocupate, precum și cu aducerea complexelor de rachete și artilerie în stare de luptă.

În timpul convocării, militarii vor desfășura antrenamente de îndeplinire a misiunilor potrivit destinației, vor susține examene de specialitate și vor executa lansări de rachete și trageri de artilerie asupra unor ținte navale.

La activități participă peste 500 de militari și apoape 40 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tabăra de instrucție se desfășoară în cadrul Brigăzii 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa aparținând Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

În compunerea brigăzii se află două divizioane de rachete și un divizion de artilerie dotate cu complexe Bastion, Bal și Bereg.

Trebuie menționat faptul că, din punct de vedere operațional, brigada face parte din Baza Navală – Novorossiysk a FRMN.

În cadrul FRMN se mai află o brigadă de acest tip, respectiv Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol a Corpului 22 Armată – Simferopol.

Aceasta este structurată în patru divizioane, două dotate cu complexe de rachete Bastion, unul cu complexe Bal și unul cu complexe staționare Utes.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s