O escadrilă de bombardiere rusești cu rază lungă de acțiune Tu-22M3 a executat zboruri de antrenament în Siberia

Grupul de asigurare informațională din cadrul Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a anunțat, pe 09.08.2020, că, în cadrul regimentului de aviație din Regiunea Irkutsk al Aviației cu rază lungă de acțiune, au fost executate zboruri planificate ale echipajelor pe bombardierele Tu-22M3, în condiții de temperaturi exterioare ridicate.

Zborurile s-au desfășurat sub conducerea comandantului regimentului, colonel Dmitri Piternieks. La acestea au participat peste 10 echipaje de aviație.

În procesul de îndeplinire a misiunilor de zbor, instruirea piloțilot tineri a fost efectuată pe timp de zi și de noapte, în condiții dificile de zbor.

Misiunea principală a zborurilor a constat în întărirea coeziunii acțiunilor echipajelor de aviație, în compunerea deatașamentelor.

Executarea zborurilor la temperaturi ridicate presupune particularități în tehnicile de pilotare, precum și în exploatarea echipamentelor de aviație de la sol.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Zborurile de instrucție au fost efectuate în cadrul Regimentului 200 Aviație de Bombardament – Sredny (aerodrom Belaya) din Regiunea Irkutsk. Acesta face parte din Divizia 326 Aviație de Bombardament – Ukrainka a Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

Piloții regimentului au participat, pe 10.07 și 13.02.2020, la exerciții tactice de zbor, la care au fost implicate peste 10 bombardiere Tu-22M3, care au inclus lansări de rachete de croazieră de tip H-32.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s