În sudul Federației Ruse, a început executarea unor exerciții speciale, pentru pregătirea exercițiului Caucaz-2020

Departamentul pentru informare și mijloace de comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 10.08.2020, în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud a început executarea unor exerciții speciale pe categorii de asigurare a acțiunilor trupelor (forțelor), precum și un exercițiu al organelor de poliție militară.

Complexul de exerciții speciale se desfășoară sub conducerea șefului Statului Major General al Forțelor Armate și prim-adjunt al ministrului apărării, general de armată Valeri Gherasimov, iar pe linia responsabilității sub conducerea adjuncților ministrului apărării și șefilor organelor centrale de conducere militară.

Prin executarea exercițiilor speciale, se încheie un complex de activități de pregătire pentru luptă și operativă a organelor de conducere militară, marilor unități și unități militare ale tuturor categoriilor de asigurare a Forțelor Armate ale Federației Ruse. De asemenea, acestea reprezintă o etapă de control pentru pregătirea lor în vederea participării la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

În timpul exercițiilor, oficialii organelor de conducere militară vor îndeplini, în condiții de campanie, un complex de misiuni de asigurare multilaterală a trupelor (forțelor), inclusiv în ceea ce privește asigurarea tehnico-materială, genistică, de protecție RCB, medicală, hidrometeorologică, topogeodezică și de navigație. În același timp, vor fi vizate categorii speciale de asigurare a Forțelor Aerocosmice și Forțelor Navale, precum și a organelor pentru activitatea politico-militară și poliției militare.

Verificarea nivelului de pregătire al marilor unități și unități militare va avea loc în timpul desfășurării unor activități practice de asigurare multilaterală în poligoanele Kapustin Yar, Ashuluk, Opuk, Adanak, Kuzminsky, Kadamovsky și Prudboy, dislocate în Regiunile Volgograd, Rostov și Astrakhan, Republicile Daghestan și Crimeea, precum și în alte zone desemnate de teren de pe teritoriul Regiunii Militare Sud.

În total, la exercițiile speciale pe categorii de asigurare a trupelor (forțelor) vor participa aproximativ 6.000 de militari și până la 750 de categorii de armamente, tehnică militară și specială.

Exercițiile speciale pe categorii de asigurare a Forțelor Armate ale Federației Ruse vor dura până pe 21 august.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Pregătirile pentru executarea exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, care este planificat pentru luna septembrie în Regiunea Militară Sud au intrat în linie dreaptă.

În cursul săptămânii trecute, în Caucazul de Nord, au fost executate nouă exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie și batalion.

După cum a declarat anterior comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Aleksandr Dvornikov, în total, în timpul perioadei de instrucție de vară, în cadrul regiunii sunt planificate 20 de exerciții tactice la nivel batalion și o serie de exerciții speciale, care au ca scop verificarea nivelului de pregătire a trupelor pentru participarea la exercițiul Caucaz-2020.

De asemenea, în perioada 17-21 iulie, îndeosebi în Regiunea Militară Sud, a fost efectuată o verificare inopinată a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s