Complexe de artilerie de coastă Bereg ale FRMN au distrus un detașament de nave de desant al adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 15.08.2020, militari aparținând marii unități de rachete și artilerie de coastă a Bazei Navale – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră au executat un exercițiu privind distrugerea unui detașament de nave de desant al adversarului convențional.

La exercițiu au participat aproape 40 de unități de armamente și tehnică militară specială.

În timpul exercițiului, în poligonul Zhelezny Rog din Ținutul Krasnodar, echipajele complexelor de artilerie autopropulsate Bereg au executat marș în raioanele indicate de pe litoralul caucazian al Mării Negre.

Ulterior, artileriștii au desfășurat activități de mascare, amenajare genistică a pozițiilor de luptă și de aducere a complexelor în stare de întrebuințare. După aceasta, militarii au executat trageri de artilerie asupra unor ținte de suprafață, distrugând detașamentul de nave de desant al adversarului. Rolul navelor de desant a fost jucat de nave-țimntă speciale de dimensiuni mari și mici.

Pe timpul executării activităților, militarii au îndeplinit peste 60 de normative, inclusiv de scoatere a complexelor de sub atacul adversarului, de schimbare, amenajare și mascare a pozițiilor de luptă, precum și de completare a rezervelor de muniții.

Exercițiul se desfășoară în poligon în scopul pregătirii militarilor pentru participarea la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de artilerie de coastă Bereg aparțin unui divizion din cadrul Brigăzii 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa a Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN. În compunerea brigăzii se află trei divizioane dotate cu complexe de rachete de coastă Bal și Bastion, precum și cu complexe de artilerie de coastă Bereg.

În structura FRMN se mai află o brigadă similară. Este vorba despre Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN. Aceasta este structurată în patru divizioane de rachete, două fiind dotate cu complexe de rachete de coastă Bastion și alte două cu complexe Bal și Utes (staționare).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s