Bombardiere rusești de tip Tu-22M3 au executat lansări de rachete de croazieră, pe timp de noapte

22

Grupul de asigurare informațională al Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.09.2020, în cadrul regimentului din Regiunea Murmansk al Aviației cu rază lungă de acțiune, s-au desfășurat zboruri ale bombardierelor Tu-22M3, pe timp de noapte.

În timpul zborurilor, echipajele Aviației cu rază lungă de acțiune au întrebuințat armamentul de rachete împotriva țintelor terestre.

La activități au participat ofițerii tineri în calitate de navigatori și locțiitori ai comandanților aeronavelor, sub conducerea piloților-instructori experimentați. O atenție deosebită a fost acordată deplasării pe un traiect prestabilit, cu respectarea strictă a unor intervale de timp.

“Zborurile au fost executate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă. Misiunea principală a personalului navigant a constat în desfășurarea de activități organizate și sigure, în orice moment al zilei”, a declarat comandantul regimentului, colonel Oleg Timoshin.

La schimbul de zbor au participat aproximativ 10 unități de tehnică de aviație și peste 20 de unități de tehnică auto și specială aparținând batalionului de asigurare tehnică.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă s-au desfășurat ân cadrul Regimentului 40 Aviație Mixtă – Olenegorsk (Regiunea Murmansk) aparținând Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video cu cadre din timpul acestora, care poate fi vizualizat la adresa:

În urma analizării materialului, a fost identificat bombardierul Tu-22M3 cu numărul de bord 51 roșu. Acestea avea sub aripa stângă amplasată o rachetă de croazieră de tip H-32.

Regimentul din Regiunea Muramnsk a mai executat lansări de rachete de croazieră pe 17.07.2020, în cadrul unui exercițiu tactic. Începând de la sfîrșitul lunii iunie, toate cele trei regimente ale Aviației Startegice dotate cu bombardiere Tu-22M3, respectiv Regimentul 52 Aviație de Bombardament – Shaikovka (Regiunea Kaluga), Regimentul 200 Aviație de Bombardament – Sredny (aerodrom Belaya) din Regiunea Irkutsk și Regimentul 40 Aviație Mixtă – Olenegorsk (Regiunea Murmansk), au executat lansări de rachete de croazieră H-32.

Surse: mil.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s