În sudul Federației Ruse, a început executarea unui exercițiu de amploare de conducere a Aviației și Apărării Antiaeriene

conducer

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 07.09.2020, a început executarea unui exercițiu de amploare de conducere a Aviației și Apărării Antiaeriene.

În timpul exercițiului, vor îndeplini misiuni de instrucție și luptă, în strânsă cooperare, organe de conducere ale marilor unități și unități militare aparținând celor trei armate de arme întrunite (8, 49 și 58), Flotei din Marea Neagră, Flotilei din Marea Caspică, Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, precum și marilor unități ale genurilor de arme de la nivel regional.

La executarea episoadelor tactice din diverse etape ale exercițiului vor participa peste 80 de avioane și peste 60 de elicoptere.

Pe timpul etapei inițiale, peste 20 de avioane aparținând Aviației Operativ-Tactice a Regiunii Militare Sud au fost redislocate pe aerodromuri operative din Ținuturile Stavropol și Krasnodar, Regiunile Rostov și Volgograd, Republicile Osetia de Nord și Crimeea, precum și din orașul federal Sevastopol.

Bombardiere de tip Su-34, avioane de vânătoare Su-30M2 și Su-27SM3, precum și avioane de asalt Su-25 din Republica Crimeea, Regiunile Rostov și Volgograd și din Ținuturile Krasnodar și Stavropol au fost redislocate pe aerodromuri operative ale Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Având în vedere faptul că la exercițiu participă practic toate forțele și mijloacele de aviație și apărare antiaeriană de la nivelul Regiunii Militare Sud, probabil că exercițiul este condus de comandantul trupelor regiunii, general de armată Aleksandr Dvornikov.

Activitățile se constituie într-o formă de pregătire finală a Aviației și Apărării Antiaeriene din sudul Federației Ruse pentru participarea la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru perioada 21-26 septembrie.  

În același timp, acestea reprezintă și un răspuns la acțiunile desfășurate în ultima perioadă de bombardiere și avioane de cercetare ale SUA și altor state membre NATO în Regiunea Mării Negre.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s