Militarii din sud-vestul Federației Ruse au executat lansări electronice de rachete Iskander-M, în poligonul Kapustin Yar

isk

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 08.09.2020, în Regiunea Astrakhan, echipajele de luptă ale complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M aparținând marii unități de rachete din Osetia de Nord a Armatei 58 arme întrunite au executat un exercițiu planificat de conducere a atacurilor cu rachete.

Pe timpul exercițiului, echipajele au executat un marș de 800 de kilometri, până în poligonul Kapustin Yar. Militarii au desfășurat activități de deplasare în secret în raionul de poziție indicat, de desfășurare a instalațiilor de lansare și a mașinilor de transport și încărcare, de pregătire a datelor pentru executarea atacurilor cu rachete și de lansare electronică a rachetelor asupra unor obiective importante ale adversarului convențional, aflate la diverse distanțe.

La activitățile de pregătire pentru luptă au participat aproximativ 500 de militari și peste 100 de unități de armamente, tehnică militară și specială, inclusiv instalații de lansare și mașini de transport și reîncărcare ale complexelor de rachete Iskander-M.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

În sud-vestul Federației Ruse sunt dislocate trei brigăzi de rachete Iskander-M, respectiv câte o brigadă pentru fiecare armată de arme întrunite. Pe lângă Brigada 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz, în Regiunea Militară Sud se mai află Brigada 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol și Birgada 464 Rachete – Znamensk a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Probabil, exercițiul din poligonul Kapustin Yar reprezintă o etapă de pregătire a trupelor în vederea participării la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat în perioada 21-26 septembrie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s