Trupele de Rachete din sud-vestul Federației Ruse au simulat lansarea de rachete de croazieră cu complexele Iskander

isk

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 09.09.2020, că, în Regiunea Astrakhan, echipaje ale complexelor de rachete Iskander aparținând marii unități de rachete a Armatei 49 arme întrunite au desfășurat activități de distrugere a unor obiective de importanță critică ale adversarului convențional.

La exercițiu au participat aproximativ 50 de unități de tehnică militară din dotarea marii unități de rachete.

Potrivit informațiilor prezentate de Serviciul de presă, în timpul exercițiului, echipajele complexelor Iskander au executat un marș pe drum neasfaltat și teren accidentat, depășind obstacolele naturale, zonele contaminate și manevrând într-un spațiu restrâns.

În raionul indicat, militarii au desfășurat complexele de rachete în poziții neamenajate. Echipajele de luptă ale marii unități au verificat funcționarea rachetelor, pe care le-au încărcat pe instalațiile de lansare, cu ajutorul mașinilor de transport și reîncărcare.

După ce au primit coordonatele țintelor, echipajele complexelor Iskander au distrus punctele de comandă și nodurile de comunicații prin satelit ale adversarului convențional, efectuând lansări de instrucție (electronice) de rachete de croazieră.

De asemenea, militarii au îndeplinit un complex de misiuni privind schimbarea repetată a pozițiilor de start, au respins atacurile grupelor de cercetare diversiune ale adversarului convențional și au asigurat mascarea instalațiilor de lansare împotriva mijloacelor de cercetare moderne.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Brigăzii 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Probabil, acesta s-a desfășurat în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan, care este specializat în antrenarea militarilor din cadrul Trupelor de Rachete.

Trebuie menționat faptul că, pe 08.09.2020, activități similare au fost desfășurate și în cadrul Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

Probabil, activitățile reprezintă o etapă de pregătire a trupelor în vederea participării la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat în perioada 21-26 septembrie.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s