În cadrul FRMN, s-a desfășurat un exercițiu de acordare de ajutor pentru o navă avariată  

r

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 27.09.2020, nave aparținând Bazei Navale Crimeea, în cooperare cu forțe și mijloace de căutare și salvare ale flotei, au executat un exercițiu privind acordarea de ajutor unei nave avariate.

Exercițiul s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei pe anul de instrucție 2020. Rolul navei avariate a fost jucat de vedeta purtătoare de rachete R-60.

Conform planului exercițiului, în urma acțiunilor adversarului convențional, vedeta purtătoare de rachete a suferit mai multe avarii, iar un incendiu a izbucnit într-unul dintre compartimentele navei. În sprijinul navei avariate au sosit un remorcher maritim și o vedetă de stins incendii din compunerea Detașamentului de avarie-salvare al FRMN.

Marinarii forțelor de salvare au urcat la bordul vedetei purtătoare de rachete R-60, au efectuat cercetarea incendiilor și a avariilor suferite de corpul navei, au stins focul, au reparat găurile și au efectuat tractarea navei avariate.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Vedeta purtătoare de rachete R-60 aparține Brigăzii 41 Vedete Purtătoare de Rachete – Sevastopol din compunerea Bazei Navale Crimeea a FRMN.

În această săptămână, nava s-a aflat pe mare, unde a îndeplinit misiuni în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s