În Federația Rusă, a început exercițiul tactic bilateral ruso-mongolez Selenga-2020

2

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 29.10.2020, că, în Republica Buryatia, în poligonul Burduny al Regiunii Militare Est, s-a desfășurat ceremonia de deschidere a exercițiului tactic comun ruso-mongolez Selenga-2020.

În timpul festivităților, au fost arborate drapelele naționale și au fost intonate imnurile de stat ale celor două țări. Comandantul exercițiului Selenga-2020, general maior Ruslan Abdulkhadzhiev, colegul său din Forțele Armate ale Mongoliei și oaspeții de onoare au urat noroc și succes personalului în desfășurarea misiunilor comune de pregătire pentru luptă. După partea ceremonială, statul major al conducerii exercițiilor a început să planifice acțiunile comune ale trupelor.

Pentru prima dată în istoria exercițiului Selenga, va fi testată o nouă metodă de îndeplinire etapizată a misiunilor, în poligoane ale celor două state participante. Etapa principală a acțiunilor practice va avea loc în poligonul Burduny, după care personalul militar al Forțelor Armate mongole va continua să îndeplinească misiuni de distrugere a unui adversar convențional pe teritoriul statului lor.

Din partea Federației Ruse, la exercițiu participă subunități de tancuri din cadrul unei mari unități a armatei de arme întrunite a Regiunii Militare Est din Republica Buryatia, care includ aproximativ 650 de militari și peste 100 de unități de tehnică militară.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s