Distrugătorul Viceamiral Kulakov al Flotei ruse de Nord a executat trageri de luptă în Marea Mediterană

1

Serviciul de presă al Flotei ruse de Nord a informat că, pe 03.11.2020, distrugătorul Viceamiral Kulakov, care îndeplinește misiuni în Marea Mediterană, a executat lansări de rachete și trageri de artilerie asupra unor ținte aeriene și navale.

Echipajul complexului de artilerie cu calibrul de 100 de milimetri a executat trageri asupra unor ținte navale și aeriene, într-un raion maritim din Marea Mediterană, care a fost închis pentru navigație. De asemenea, echipajul distrugătorului a desfășurat un exercițiu de apărare antiaeriană a detașamentului de nave de luptă și auxiliare, efectuând lansări de rachete antiaeriene cu complexul Kinzhal.

Detașamentul de nave al Flotei de Nord, format din distrugătorul Viceamiral Kulakov, petrolierul Akademik Pashin și remorcherul de salvare Altay, îndeplinește misiuni în Marea Mediterană, sub conducerea căpitanului rang I Stanislav Varik.

În timpul marșului de lungă durată, distrugătorul Viceamiral Kulakov a parcurs deja peste 22.500 de mile marine, desfășurând mai multe exerciții de apărare antiaeriană și de căutare a submarinelor adversarului convențional. În Marea Mediterană, nava a efectuat escale în Algeria, Grecia, Cipru și Siria.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Detașamentul de nave al Flotei de Nord a ieșit în Marea Mediterană, pe 01.11.2020, după o escală de mai multe zile în Punctul de asigurare tehnico-materială al Forțelor Navale ale Federației Ruse din portul sirian Tartus. Cele trei nave de luptă și auxiliare și-au completat rezervele, au efectuat reparații de rutină și au desfășurat activități zilnice.

După cum au anunțat reprezentanții Flotei de Nord, navele vor mai opera o perioadă în Marea Mediterană, iar apoi se vor îndrepta către punctul de dislocare permanentă din Severomorsk. Se estimează că marșul de lungă durată al distrugătorului Viceamiral Kulakov va dura până la sfârșitul anului.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s