Nave de luptă ale FRMN au îndeplinit misiuni antisubmarin în acvatoriul Mării Negre

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.11.2020, echipajele navelor mici antisubmarin Kasimov și Suzdalets aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat exerciții de căutare și descoperire a submarinelor adversarului convențional.

Exercițiile s-au desfășurat în două poligoane maritime din Marea Neagră, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al flotei.

Rolul adversarului a fost jucat de echipajul unuia dintre submarinele diesel-electrice ale FRMN.

În timpul exercițiilor, echipajele navelor mici antisubmarin Kasimov și Suzdalets au îndeplinit misiuni de căutare și escortare a submarinelor și au executat un complex de activități de pregătire pentru luptă, în vederea întrebuințării torpilelor și bombelor.

Marinarii au efectuat exerciții în cooperare cu forțele antisubmarin ale Aviației navale a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava mică antisubmarin Suzdalets aparține Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol. La rândul său, nava mică antisubmarin Kasimov face parte din Brigada 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk a Bazei Navale – Novorossiysk.

Astfel, se poate aprecia că cele două nave au desfășurat exerciții separate, în raioane maritime situate în apropiere de Sevastopol și Novorossiysk.

Este posibil ca la exerciții să fi participat câte un submarin în fiecare raion. În zilele trecute, s-au aflat pe mare ambele submarine diesel-electrice ale FRMN aflate în prezent în Marea Neagră, respectiv Veliky Novgorod și Kolpino.

Probabil, din partea Aviație navale a FRMN, la exerciții au participat avioane Be-12 și elicoptere Ka-27 din cadrul Regimentului 318 Aviație Mixtă – Kacha.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s