ARTEMIS în misiune deasupra Mării Negre și în spațiul aerian al Georgiei

0

Analiză remnmilitaryblog.com:

Pe 08.11.2020, avionul experimental de cercetare radioelectronică Bombardier Challenger 650 ARTEMIS (Airborne Reconnaissance and Targeting Multi-Mission Intelligence System) aparținând Forțelor Aeriene ale SUA, care este dislocat în România, a efectuat un zbor deasupra Mării Negre și în spațiul aerian al Georgiei.

Aeronava a decolat de pe aerodromul Mihail Kogălniceanu, a traversat Marea Neagră și a intrat în spațiul aerian al Georgiei. Ulterior avionul a început să efectueze un zbor de cercetare de-a lungul frontierei cu Armenia și Azerbaidjanul.

1

Avionul american de cercetare a ieșit din nou în spațiul aerian situate deasupra apelor neutre ale Mării Negre, unde a efectuat mai multe treceri în apropierea frontierelor ruse din Crimeea și Ținutul Krasnodar.

2

Aeronava, cu numărul de înregistare N488CR și indicativul BRIO01, a evoluat la o altitudine de aproximativ 10.600 de metri, cu o viteză de aproximativ 670 de kilometri pe oră.

În ultima perioadă, aeronava a efectuat zboruri aproape zilnice, alternativ în proximitatea frontierelor occidentale ale Federației Ruse și Republicii Belarus sau deasupra Mării Negre și în spațiul aerian al Georgiei.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s