La numai o zi distanță, ARTEMIS face un nou zbor de cercetare la frontierele occidentale ale Federației Ruse

1

Analiză remnmilitaryblog.com:

Pe 14.11.2020, avionul experimental de cercetare radioelectronică Bombardier Challenger 650 ARTEMIS (Airborne Reconnaissance and Targeting Multi-Mission Intelligence System) aparținând Forțelor Aeriene ale SUA, care este dislocat în România, a efectuat un nou zbor în proximitatea frontierelor occidentale ale Federației Ruse.

Aeronava a decolat de pe aerodromul Mihail Kogălniceanu, a traversat Ungaria, Slovacia, Polonia, Litiuania și Letonia, după care a intrat în spațiul aerian al Estoniei.

01

Ulterior, avionul a început să efectueze un zbor de cercetare de-a lungul frontierelor celor trei state baltice cu Federația Rusă.

Acesta a efectuat apoi mai multe treceri în nordul și sudul Regiuni Kaliningrad, după care a revenit pe aerodromul de dislocare.

02

Avionul de cercetare american, cu numărul de înregistare N488CR și indicativul BRIO01, a evoluat la o altitudine de aproximativ 9.150 de metri, cu o viteză de aproximativ 680 de kilometri pe oră.

Aeronava a efectuat un zbor aproape similar pe 13.11.2020.

În ultima perioadă, ARTEMIS a efectuat zboruri aproape zilnice, alternativ în proximitatea frontierelor occidentale ale Federației Ruse și Republicii Belarus sau deasupra Mării Negre și în spațiul aerian al Georgiei.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s