Echipajul submarinului Veliky Novgorod al FRMN a desfășurat un antrenament de ieșire prin tuburile lans-torpilă

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 17.11.2020, echipajul submarinului Veliky Novgorod al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a desfășurat activități de control privind ieșirea din submarinul avariat prin tuburile lans-torpilă.

Activitățile au avut loc în cadrul complexului de intrucție și antrenament din punctul de dislocare Sevastopol.

Personalul a îndeplinit normative privind îmbrăcarea echipamentului de salvare și a lucrat la ieșirea prin tubul torpilelor, folosind un aparat de respirație individual. Toți marinarii au trecut testul.

Pe lângă pregătirea teoretică și practică, membrii echipajului au susținut și teste psihologice, necesare pentru îndeplinirea unor misiuni de acest tip.

Tot în bazinul complexului, echipajul submarinului a efectuat și un  antrenament de îmbarcare pe o plută de salvare gonflabilă de tip PSN-10.

Evacuarea personalului printr-un tub de lansare a torpilelor reprezintă una dintre metodele principale de evacuare de urgență dintr-un submarin avariat, iar antrenamentele în acest scop se desfășoară în mod regulat, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al flotei.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s