Nava de patrulare Pytlivy a FRMN a desfășurat un exercițiu de ducere a luptei navale în Marea Neagră

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 22.11.2020, nava de patrulare Pytlivy a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat un exercițiu de ducere a luptei navale cu o navă a adversarului convențional.

Activitatea s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al FRMN, într-un poligon maritim din Marea Neagră.

Cu o zi înainte, nava de patrulare a ieșit pe mare din Sevastopol, după ce a desfășurat activități de urgență de pregătire a navei pentru luptă și marș.

După ieșirea din punctul de dislocare permanentă, echipajul navei de patrulare a desfășurat un complex de exerciții navale, îndeplinind misiuni de ducere a luptei navale în mod individual, de apărare antimină și apărare antiaeriană.

Când nava a ajuns în raionul indicat din poligonul maritim, echipajul unității de luptă rachete și artilerie a îndeplinit algoritmi de acțiune pentru distrugerea unei nave de luptă a adversarului convențional.

La încheierea exercițiului, au fost desfășurate antrenamente de luptă pentru vitalitatea navei, în timpul cărora echipajul a executat activitități privind stingerea unui incendiu și de eliminare a apei de mare de la bord.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Pytlivy aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN. Aceasta este una dintre navele vechi ale diviziei, aflate în baza navală principală a FRMN, încă din timpul în care Peninsula Crimeea aparținea Ucrainei. La acea vreme, în compunerea diviziei se aflau crucișătorul Moscova, distrugătorul Kerci și navele de patrulare (fregate) Ladny, Pytlivy și Smetlivy. Între timp, în dotarea diviziei au fost introduse trei fregate noi Proiect 11356: Amiral Grigorovici, Amiral Essen și Amiral Makarov. Pe de altă parte, din dotarea marii unități au fost retrase distrugătorul Kerci, avariat în urma unui incendiu, și nava de patrulare Smetlivy, care a fost transformată în muzeu.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s