Bombardiere strategice rusești de tip Tu-160 au îndeplinit misiuni de zbor în Regiunea Saratov

1

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 23.11.2020, că, în Regiunea Saratov, la baza regimentului Aviației cu rază lungă de acțiune, echipaje ale bombardierelor strategice Tu-160 au executat zboruri planificate, în condiții meteorologice dificile.

Echipajele de zbor au efectuat decolări și zboruri pe un traiect stabilit, au simulat defecțiuni la motoare, apropierea ratată la aterizare și diverse alte proceduri de urgență în aer.

La sol, personalul tehnic și ingineresc a îndeplinit normative pentru deservirea și pregătirea aeronavelor pentru efectuarea unui al doilea zbor, în intervalele de timp stabilite.

Comandantul marii unități din Engels a Aviației cu rază lungă de acțiune, general maior Oleg Pchela, a apreciat indicatorii ridicați obținuți de ofițerii implicați în activitățile de zbor.

“Schimbul de zbor efectuat este unul dintre ultimele din acest an de instrucție. O atenție specială a fost acordată pregătirii individuale a echipajelor și trecerii tehnicii speciale la perioada de exploatare de iarnă”, a precizat acesta.

În total, în cadrul schimbului de zbor au fost efectuate 10 decolări și au fost implicate peste 20 de unități de tehnică auto și specială din cadrul batalionului de asigurare tehnică a aerodromului.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile au fost desfășurate în cadrul regimentului din Engels al Diviziei 22 Aviație de Bombardament aparținând Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

Din imaginile postate pe site-ul Ministerului rus al Apărării rezultă faptul că la acestea au participat, între altele, bombardierele strategice Valery Chkalov (număr de bord 17 roșu, număr de înregistrare RF-94110), Vladimir Sudets (număr de bord 15 roșu, număr de înregistrare RF-94108) și Nikolay Kuznetsov (număr de bord 10 roșu, număr de înregistrare RF-94100).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s