Avioane Su-30SM și Su-24M ale FRMN au efectuat zboruri deasupra Mării Negre și a Peninsulei Crimeea  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 07.12.2020, echipaje ale avioanelor de vânătoare multirol Su-30SM și ale bombardierelor de front Su-24M din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat zboruri de antrenament, cu lansări de rachete și bombe.

În timpul zborurilor, piloții au desfășurat acțiuni la altitudini medii și mici, ținând cont de depășirea mijlaocelor de apărare antiaeriană ale adversarului convențional.

Pentru distrugerea adversarului pe mare și pe uscat, piloții au intrat pe cursul de luptă, individual și în compunerea celulelor, executând bombardamente asupra unor poziții țintă, care au imitat un detașament de nave de suprafață și un punct de comandă din zona de coastă.

În cadrul antrenamentului, echipajul unui avion de cercetare de tip Su-24MR a îndeplinit misiuni de ducere a cercetării și de predare a datelor privind locul de dislocare al țintelor.

La îndeplinirea misiunilor de zbor au luat parte patru avioane Su-30SM și două aeronave Su-24M din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost efectuate în cadrul Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Regimentul include o escadrilă de aviație dotată cu 12 avioane de vânătoare Su-30SM și o escadrilă înzestrată cu 12 bombardiere de front Su-24M și avioane de cercetare Su-24MR.

Zborurile de antrenament ale avioanelor rusești în Marea Neagră se desfășoară pe fondul unor relații tensionate cu SUA și NATO în această regiune. Pe 03 decembrie, Rusia a scos pe mare majoritatea navelor din compunerea FRMN, ca urmare a acțiunilor și declarațiilor din ultima perioadă ale reprezentanților statelor membre NATO.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s