Militarii ruși din Caucazul de Nord au executat un antrenament de conducere a atacurilor cu rachete Iskander

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 06.01.2021, militari aparținând marii unități de rachete din Osetia de Nord a Armatei 58 arme întrunite au desfășurat un antrenament de conducere a atacurilor cu rachete.

La exercițiu au participat peste 300 de militari și au fost implicate aproximativ 50 de unități de tehnică militară, inclusiv complexe de rachete operativ-tactice Iskander-M.

Echipajele au desfășurat activități de deplasare în secret în raioanele indicate, au desfășurat instalațiile de lansare și mașinile de transport și reîncărcare, au pregătit datele pentru executarea atacurilor și au efectuat lansări electronice de rachete asupra unor obiective de importanță critică ale adversarului, aflate la diverse distanțe.

Militarii au îndeplinit misiuni din poziții de start neamenajate, precum și în timpul desfășurării din marș. O atenție deosebită în timpul exercițiului a fost acordată mascării mașinilor de luptă și depășirii porțiunilor de teren contaminat. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

În zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud sunt dislocate trei brigăzi de rachete dotate cu complexe Iskander-M, câte una pentru fiecare din cele trei armate de arme întrunite. Astfel, în localitatea Molkino se află Brigada 1 Rachete a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol, iar la Znamensk Brigada 464 Rachete a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Probabil, ultima dintre cele trei brigăzi, respectiv Brigada 464 Rachete, a fost operaționalizată integral chiar începând cu data de 01.12.2020.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s