Nava de patrulare Vasili Bykov a FRMN se pregătește pentru ieșirea în poligoanele maritime  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 14.01.2021, că echipajul navei de patrulare Vasili Bykov a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a încheiat îndeplinirea de misiuni speciale de curs.

În etapa inițială, marinarii au efectuat organizarea serviciului zilnic pe navă și au îndeplinit un complex de activități de pregătire a navei pentru luptă și marș. Aceștia au desfășurat și acțiuni de luptă pentru vitalitatea navei, în timpul cărora echipele de urgență au luat măsuri pentru stingerea unui incendiu apărut la unul dintre compartimente și pentru acoperirea unei găuri în corpul navei și pomparea ulterioară a apei pătrunse la bord.

În afară de acestea, echipajul a desfășurat și o serie de exerciții navale, în special de apărare antiaeriană, pe timpul staționării în bază.

Pe parcursul etapei următoare a procesului de pregătire pentru luptă, echipajul navei de patrulare Vasili Bykov va ieși pe mare, pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației. În timpul acestora, va fi efectuat un complex de trageri de artilerie asupra unor ținte navale și aeriene ale adversarului convențional. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Vasili Bykov aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Probabil, nava, care a revenit recent dintr-un marș de lungă durată, a îndeplinit misiuni de curs K-1 (pregătirea navei pentru luptă și marș) în locul de dislocare permanentă.

În perioada următoare, nava va ieși pe mare, unde va îndeplini misiuni de curs K-2 (activități individuale ale navei pe mare).

Trebuie precizat faptul că nava de patrulare Vasili Bykov este una din cele 15 platforme purtătoare de rachete de croazieră Kalibr din dotarea FRMN.

În ultimele zile, alte nave purtătoare de rachete de acest tip au îndeplinit misiuni de pregătire pe mare. Este vorba despre nava mică purtătoare de rachete Ingushetia și nava de patrulare Pavel Derzhavin.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s