Navele de luptă Amiral Grigorovici și Vyshny Volochek ale FRMN au desfășurat exerciții în Marea Mediterană

1

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 19.01.2021, că echipajele fregatei Amiral Grigorovici și navei mici purtătoare de rachete Vyshny Volochek au desfășurat o serie de antrenamente, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor Grupării navale operative a Forțelor Navale din Marea Mediterană.

“Pe timpul îndeplinirii misiunilor de curs, marinarii au desfășurat diverse exerciții navale de pregătire a navelor pentru luptă și marș, de apărare antiaeriană și de luptă pentru vitalitatea navei, în timpul staționării la ancoră, în punctul de asigurare tehnico-materială”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, personalul fregatei și navei mici purtătoare de rachete a desfășurat activități de ducere a luptei antidiversiune și a îndeplinit normative de primire la bord a armamentelor și munițiilor, precum și de întreținere a armamentelor și mecanismelor navei.

Fregata Amiral Grigorovici îndeplinește misiuni în compunerea Grupării navale operative a Forțelor Navale din Marea Mediterană începând din luna decembrie 2020, iar echipajul navei mici purtătoare de rachete Vyshny Volochek din noiembrie anul trecut. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, cele două nave de luptă ale FRMN, purtătoare de rachete de croazieră Kalibr, au îndeplinit misiuni de curs K-1 în portul Tartus din Siria.

În perioada următoare, este posibil ca navele să iasă pe mare pentru îndeplinirea de misiuni de curs K-2.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s