Tanchiștii corpului de armată al FRMN au executat trageri de luptă într-un poligon din Crimeea  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 20.01.2021, echipaje ale tancurilor T-72B3 aparținând corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat trageri de luptă, în poligonul Angarsky din Crimeea, în compunerea companiei.

Tragerile au fost executate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al subunităților de tancuri din cadrul marii unități de apărare de coastă.

Tanchiștii au executat tragerile de pe loc și din mișcare, pe teren accidentat, în timpul luptei de contact.

Echipajele tancurilor au efectuat tragerile de instrucție asupra unor ținte ce imitau tehnica blindată și sistemele de artilerie ale adversarului convențional.

Un episod separat al pregătirii pentru luptă a constat în eleaborarea tacticilor de acțiune pentru suprimarea echipajelor antitanc ale adversarului convențional, aflate în poziții amenajate.

Din cauza condițiilor meteo dificile din Crimeea, au fost amenajate locuri de încălzire suplimentare pentru personalul care îndeplinește misiuni ca parte a antrenamentului de luptă de rutină în teren, unde militarii se pot încălzi, își pot usca îmbrăcămintea exterioară și pot bea un ceai fierbinte în pauza dintre ore. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de pregătire pentru luptă au participat subunități din cadrul Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe a Corpului 22 Armată – Simferopol aparținând Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Între altele, în compunerea brigăzii se află un batalion de tacuri, dotat cu tancuri de tip T-72B3.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s