Fregata Pytlivy a FRMN a exectuat trageri de artilerie în acvatoriul Mării Negre  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.01.2021, fregata Pytlivy a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a desfășurat un exercițiu de distrugere a unei nave a adversarului convențional, cu executarea de trageri de artilerie asupra unei ținte de suprafață.

Potrivit planului exercițiului, echipa din postul de informații de luptă a descoperit și clasificat o țintă pe mare ca fiind o navă de luptă a adversarului convențional, ce urma cursul către litoralul Ținutului Krasnodar.

Fregata Pytlivy a efectuat deplasarea în raionul indicat din acvatoriul Mării Negre, desfășurând un complex de antrenamente de apărare antimină și apărare antiaeriană.

La sosirea în poligonul maritim, echipa din unitatea de luptă rachete și artilerie a îndeplinit algoritmi de acțiune pentru distrugerea navei adversarului convențional, cu ajutorul tragerilor de artilerie asupra unei ținte navale.

În rolul navei adversarului convențional a fost întrebuințată o țintă-scut maritimă.

Nava îndeplinește misiuni potrivit destinației, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al FRMN. Anterior, echipajul acesteia a afectuat antrenamente de pregătire a navei pentru luptă și marș, după care a ieșit pe mare. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Pytlivy aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN.

Aceasta a ieșit pe mare pentru desfășurarea de exerciții începând din 21 ianuarie. Între altele, sunt planificate o serie de activități comune cu complexe de rachete de coastă Bastion și Bal, pentru care va juca rolul de navă a adversarului.

Exercițiile FRMN au loc pe fondul prezenței în Marea Neagră a distrugătorului american Donald Cook, prima navă străină prezentă în regiune de la începutul acestui an.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s