Complexe rusești de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1 au respins atacul dronelor în Peninsula Crimeea

1

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 07.02.2021, echipaje ale complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1 din compunerea unui regiment de rachete antiaeriene al Regiunii Militare Sud dislocat pe teritoriul Peninsulei Crimeea au executat un exercițiu de căutare și distrugere a țintelor aeriene.

Potrivit planului exercițiului, adversarul convențional a întrebuințat drone pentru a ataca pozițiile complexelor de rachete antiaeriene S-400 Triumf. Echipajele complexelor Pantsir-S1 au descoperit, identificat și distrus țintele aeriene, la apropierea acestora la o distanță sigură.

Țintele și caracteristicile acestora au fost simulate în mod electronic. Militarii s-au achitat de misiunile încredințate, îndeplinind algoritmi de acțiune pentru respingerea mijloacelor de atac aerian ale adversarului convențional. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Peninsula Crimeea este dislocată Divizia 31 Apărare Antiaeriană – Sevastopol a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don, în compunerea căreia se află Regimentul 12 Rachete Antiaeriene – Sevastopol și Regimentul 18 Rachete Antiaeriene – Feodosia.

Regimentul de la Sevastopol include un două divizioane de rachete antiaeriene S-400, dislocate la Sevastopol și Evpatoria, și un divizion de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1. Regimentul de la Feodosia, are în compunere trei divizioane de rachete antiaeriene S-400, dislocate la Feodosia, Dzhankoy și Kerci, precum și trei baterii de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1.

Complexele de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1, cu rază scurtă de acțiune, au ca misiune principală acoperirea complexelor de rachete S-400, cu rază lungă de acțiune, împotriva atacurilor aeriene.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s